Зарежда Събития

Международната конференция Week of Mathematics and Informatics (WMI’2024), ще се проведе от 23 до 27 септември 2024 г. в хотел Марина Роял Палас, Дюни Роял Резорт (в.с. Дюни, 8133 Созопол), България, а не в гр. Бургас, както беше обявено до момента.

Конференцията е посветена на 135 години от основаването на Факултета по математика и информатика на СУ „Св. Климент Охридски”. В програмата на конференцията ще има пленарни доклади (по покана) в голяма конферентна зала на поканени от ПК и секциите участници, както и доклади по 30 минути (заедно с времето за въпроси и коментари) в паралелни сесии.

Конференцията се организира от Факултета по математика и информатика – СУ „Св. Климент Охридски” в сътрудничество с Института по математика и информатика на Българската академия на науките и научната програма „Повишаване на изследователския капацитет в математическите науки” (ПИКОМ).

За да представите доклад, моля, изпратете вашето резюме чрез електронния формуляр на уебсайта преди 2 юли 2024 г. Всички приети и регистрирани резюмета ще бъдат публикувани в сборник с резюмета. Приканваме ви да изпратите съответния пълен доклад на вашето резюме, за да бъде рецензиран и публикуван в специален брой на Годишника на Софийския университет „Св. Климент Охридски”.

ВТОРО СЪОБЩЕНИЕ

Ден за пристигане и настаняване е 22.09.2024 г. (неделя), а ден за отпътуване е 27.09.2024 г. (петък), т.е. 5 нощувки.

Срок за изпращане на абстракти: 14.07.2024 г.

Сайт на конференцията: https://www.fmi.uni-sofia.bg/bg/week-mathematics-and-informatics

Go to Top